Unknown: realpath(): Passing null to parameter #1 ($path) of type string is deprecated in /www/webvol35/pd/7632uk5mm1pn1tm/omegalion.rs/storage/vendor/twig/twig/src/Loader/FilesystemLoader.php on line 40

Zoran Milosavljević PR SZTR i popravka motornih vozila Omega lion Popovac (u daljem tekstu Omega Lion, je posvećena zaštiti i poštovanju vaše privatnosti.

Molimo vas da pažljivo pročitate ovu Politiku, kako biste saznali zašto i kako prikupljamo vaše podatke, i na koji način će biti upotrebljeni.

Što se tiče ličnih podataka koje prikupljamo, Omega Lion je „rukovalac podataka“, odnosno subjekat koji određuje svrhu i način na koji se obrađuju lični podaci.
Ukoliko želite da nas kontaktirate u vezi sa vašim ličnim podacima ili ovom Politikom uradite to putem forme klikom na link ovde.


Kako i kada prikupljamo vaše lične podatke?

Prikupljamo vaše podatke o ličnosti kada je to relevantno za potrebe vas kao potrošača, ili za naše poslovanje (npr. kada kupujete i/ili naručujete proizvode od nas, kada se pretplatite na naš bilten ili nam date povratne informacije o našoj robi i uslugama, itd.).

Vaše podatke o ličnosti uglavnom dobijamo direktno od vas, kada naručite određene proizvode ili usluge, popunite određeni formular na našem sajtu.

Zapamtite da su ovo samo informacije o potencijalnim načinima upotrebe vaših podataka o ličnosti, sa kojima se možete susresti prilikom kupovine na našem sajtu. U svakom slučaju, prilikom prikupljanja ili obrade vaših podataka o ličnosti, Omega Lion će vas na transparentan način informisati o o svrsi i pravnom osnovu obrade vaših podataka.

Nećemo koristiti vaše podatke o ličnostiu marketinške svrhe, osim ako nam ne kažete da je to u redu. Ukoliko želite da vam šaljemo pojedinosti o našim proizvodima, uslugama, ponudama i promocijama, molimo Vas da se prijavite prilikom pristupanja na naš bilten.


Koje podatke prikupljamo direktno od vas?

Uobičajene kategorije podataka koje prikupljamo od vas su: ime i prezime, adresa plaćanja, adresa isporuke, email adresa i broj telefona, a koje navodite prilikom popunjavanja formulara na Omega Lion sajtu ili kada komunicirate sa nama putem telefona ili e-pošte; vaše prethodne kupovine Omega Lion proizvoda i usluga.


Način čuvanja vaših ličnih podataka

Podatke o ličnosti koje prikupimo o vama čuvamo na način koji obezbeđuje odgovarajuću zaštitu podataka o ličnosti. Vaši podaci o ličnosti su zaštićeni od neovlašćenog pristupa, obrade, otkrivanja, upotrebe, izmene ili uništavanja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca, primenom odgovarajućih tehničkih i organizacionih procedura.

Sve vaše lične podatke tretiramo kao poverljive, ne delimo ih sa trećim licima, a Omega Lion čuva vaše podatke u digitalnom obliku na serverima naših pouzdanih provajdera.